Ms Rhein Prinzessin

Nieuw - 3MS Rhein Prinzessin van rederij Princess Rivercruises AG staat gelijk aan klassieke elegantie, vriendelijke bediening, degelijke inrichting, ruime kajuiten deels met balkon, een smaakvol ingerichte en ruime lounge en een groot zonnedek. Dit alles bezorgt u een wereld van comfort.

MS Rhein Prinzessin is 110 meter lang en heeft 4 dekken. Het schip beschikt over 73 hutten met een maximale capaciteit van 146 passagiers.

Vanaf het grote zonnedek met zonnetent, terrasmeubilair, ligstoelen en veel schaduwplaatsen heeft u een prachtig uitzicht op het steeds wisselende landschap.

Le sildénafil (Fildena) est utilisé pour traiter la dysfonction érectile (impuissance; incapacité à obtenir ou à maintenir une érection) chez les hommes. Le Fildena traite la dysfonction érectile en augmentant le flux sanguin vers le pénis pendant la stimulation sexuelle. Acheter Fildena 100 mg https://fildena-france.com à la pharmacie en ligne.

Gedurende het jaar maakt de MS Rhein Prinzessin afwisselende routes over de Nederlandse, Belgische en Duitse rivieren. De routes variëren van 4 tot 15 dagen.

Faciliteiten

 1. Hutten
  Alle buitenhutten zijn verdeeld over Orion-, Saturnus en Neputusdek. De hutten zijn comfortabel en elegant ingericht en ongeveer 15 vierkante meter groot.

   

  Op het Oriondek zijn 15 hutten met balkon waar twee stoelen op staan.

  Op het Saturnusdek hebben de hutten grote ramen (niet te openen).

  Op het Neptunusdek hebben de hutten kleinere ramen (niet te openen).

  Verder beschikken alle hutten over douche/toilet, vaste wastafel, haardroger, airconditioning, TV met satellietontvangst en radio, safe en telefoon met weksysteem.

 2. Restaurant & Bar
  Achter op het Oriondek bereiken we het royale restaurant eveneens met grote ramen zodat u tijdens de maaltijden niets van het uitzicht hoeft te missen. Hier is voldoende ruimte voor alle gasten om in één zitting te eten.

  Naast de receptie betreedt u de sfeervol ingerichte salon met grote ramen van plafond tot vloer. Naast een gezellige bar en dansvloer is er ook een Captainspub in maritieme sfeer.

 3. Zonnedek
  Vanaf het grote zonnedek met Zonnetent, terrasmeubilair, ligstoelen en veel schaduwplaatsen heeft u een prachtig uitzicht op het steeds wisselende landschap.
 4. Receptie
  Via een indrukwekkende hal met receptie komt u aan boord. Aan de receptie worden onder andere ook ansichtkaarten, bijouterie en souvenirs uit de scheepsboutique verkocht.
 5. Souveniershop
  De souvenirshop is dagelijks voor u geopend. Hier kunt u terecht voor leuke scheepssouvenirs, mooie bijouterieën en ansichtkaarten met postzegels.
 6. Activiteiten en Entertainment
  Dagelijks heeft u de keuze uit diverse activiteiten. ’s Middags en ’s avonds kunt u genieten van live entertainment.
 7. Wellness en Fitness
  Voor aan op het Saturnusdek is een fitnessruimte met sauna, douche, tweepersoons whirlpool en fitness apparaten. Deze ruimte kunt u aan de receptie ook voor privégebruik reserveren.

Cruises Dekplan Brochure